Välkommen att boka en fotografering!

Börja gärna med att titta på mina bilder nedan och även på mina sociala medier. Om du tycker om min stil och vill boka mig för en fotografering, kontakta mig och beskriv dina önskemål så återkommer jag med mer detaljer. När vi bokar en datum så går vi också genom alla funderingar du har. Det kan vara klädval, rekvisita som du kan låna från mig, platsval osv. Efter fotograferingen får du alla bilder digitalt med möjlighet för att köpa högupplösta bilder eller kanske produkter? Hos mig kan du framkalla dina bilder direkt - jag erbjuder olika förstoringar på fotopapper av högsta kvalitet!

Onlinebokning


GRAVID

En sak som du måste veta innan du bestämmer dig för gravid fotografering - vi alla är olika och det kanske känns jobbigt för dig just nu, det är helt okej! Men tro mig att du kommer inte ångra dig om du bestämmer dig för en lyxig fotografering. Din mage är vacker och det ska du vara mycket stolt över! Efter graviditeten kommer du titta på bilderna och se hur vacker och stark du var!

Bästa tiden att fota är när du är mellan vecka 25-35. Vill du att din partner är med på några bilder? Inga problem! Men vi fokuserar på dig och din mage! 

Du kan också låna klänningar från mig! Vi hittar säkert något som du tycker om.


KALAS

Ska ni fira något speciellt? Fyller du år eller kanske vill överraska dina vänner? Då har du hittat rätt! Alla fester förtjänar att bli fotograferade.

Jag kommer till er med all fotoutrustning och rekvisita och stannar så länge som behövs för att både du och jag ska vara nöjda med fotograferingen. 

Det kan även vara ett bra tips att boka fotograferingen som en överraskning till möhippa eller babyshower!


INOMHUS PORTRÄTT

Varför inte testa på att vara en modell? Eller du kanske behöver en ny bild till CV, sociala medier mm. Då är inomhusfotografering perfekt för dig! 

Jag älskar det minimalistiska i fotografi så jag väljer oftast att fotografera med hjälp av vitt eller svart bakgrund. Men om du har andra ideér så löser vi det.

Jag har också möjlighet att komma till dig om du önskar några bilder i din naturliga miljö. 


UTOMHUS PORTRÄTT

För dig som har någon favoritplats som du önskar att fånga på en bild, eller kanske för dig som helt enkelt tycker om natur. 

Utomhus fotografering kan även vara bra som familje, barn och par fotografering. Jag har några platser där jag brukar vara men mina kunder, men om du har andra önskemål så kan vi planera det tillsammans! 


NATUR BILDER


LANDSKAPSBILDER


Vill du ha min bild på din vägg?

Du kan beställa den genom att kontakta mig och berätta vilken bild vill du ha och vilken storlek är du intresserad av så återkommer jag! Jag använder konstpapper av högsta kvalité Canon Premium FineArt Smooth (310g).