Företagsfoto

Behöver ert företag nya personalbilder, produktbilder eller liknande? Det är viktigt att er webbsida är alltid uppdaterad med aktuella bilder. Jag hjälper gärna till och tar fram en bra offert enligt era önskemål! 


Produktfoto

Har ni en produkt som ni är stolta över? Vill ni göra om är webbsida så den ser professionellt ut? Då är produktfotografering något för er! 

Jag erbjuder fotografering på distans! Ni skickar produkten till mig och jag fotograferar den i min studio, sedan skickar jag den tillbaka till er! Går det inte att skicka produkten så kommer jag gärna till er och fotograferar den på plats. 

Bilderna är högupplösta och går att använda till broschyrer, produktblad och mycket mer. 


Matfotografering

Matbilder är en av viktigaste del i er marknadsföring. Vi äter oftast med ögon först! Därför är det viktigt att hålla sina gäster uppdaterade både på sociala medier, men även i eran meny. 

Jag kommer till er restaurang och har med mig all fotoutrustning som behövs för fotografering. Ni behöver endast förberedda lite mat/dryck. 

Hela fotograferingen brukar ta upp till 3 timmar. 

Bilderna leveraras anpassade för användning på webb, sociala medier och tryck.


Personalbilder

Visa upp dina duktiga personal för era kunder! Det skapar en personlig känsla och hjälper dina kunder att lita på er företag! 

Bilder på er personal kan ni använda på er webbsida, men även som en trevlig inredningsdetalj! 

Jag kommer till er med all utrustning som behövs och vi försöker att ta naturliga bilder i er arbetsmiljö.


Eventfoto

Behöver ni dokumentera er konferens eller kanske bilder från en mässa, företagsfest, kick-off? Oavsett vilken event ni planerar är det viktigt att ha någon flexibel som kan vara med hela dagen, kanske kvällstid eller helg? Det gör jag gärna! 

Jag försöker anpassa mig efter era önskemål, men ger alltid lite extra.. Event ska vara roligt och det ska synas på bilderna! 

Bilderna levereras snabbt för att jag vill ge er möjlighet att publicera dem på era kanaler så fort som möjligt! Ni får också högupplösta bilder som ni kan använda i tryck.